when lose something you cant replace



nar man var liten och ingenting hade stor betydelse. Nar man forundras over hur allt var stort och nytt. Nar man larde sig de enkla sakerna som man da tyckte var sjukt svara som att ga och krypa.
Nar jag sprang runt utan bloja och jagade kossor och far, och kakade tomater.
Nar man fick allting gjort av en annan, matades och fick sin bloja fixad. Det enda man behovde da.
Den enda som var i centrum var en sjalv.
Med tiden har man fatt mer needs och mer man behover gora. man tror sig veta allt men det kommer nagot  nytt varje dag.
Nu vet man att man kan inte overleva sjalv och maste darfor socialisera sig med andra for alla ar vi i samma situation, ingen vet mer om livet an nagon annan.
Och da nar man socialiserat sig sa vet man att nar dessa sma stjarnor som man haller sa kart forsvinner, slacks  gloden inombords mer och mer, man orkar mindre och mindre. Man blir mer depressiv. Och darfor gor man allt i sin makt for att halla kvar dom, spendera mer tid med dom, bilda fler minnen, knappa kort, filma. Bara for att en dag nar de val ar borta sa har man bevis pa att en gang i livet glod brasan inombords som bara den, man var lycklig for minne dor ut med tiden, man glommer mer och mer.


Det gar inte en dag utan att jag tanker pa dig. Du har fortfarande den storsta biten av mitt hjarta, de fick du av mig. Jag angrar ingenting forutom att jag skulle ha spenderat mer tid med dig.
Mer an ett ar har gatt och du ligger dar under jorden och jag reser runt som en tok. Jag onskade att du hade fatt se mera av livet, av varlden for det lilla man ser hemma ar ingeting jamfort vad man ser bara man aker en bit. Vilken stad du an lever i.
Jag hade inte tvekat en sekund om jag fick byta plats med dig; du fortjanar battre an en javla sjukdom. Du fortjanar att sitta pa en tron bland de vackraste manniskorna bade pa insidan och utsidan. kungligheter bor buga for dig for de ar inget varda jamfort med den finaste kungligheten nagonsin.

ers majestat, jag saknar dig och alskar dig av hela mitt hjarta ma du vila i frid foralltid.

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0