PINSAM BRUD

  


OMG!
vad är detta ?
Sveriges nya skandal drottning eller ?
Hon hade säkert för lite uppmärksamhet så att hon måste chocka, och det gjorde hon verkligen !
okej om bb-jessica skaffa världens största inplantat, eller att kissie vill göra', de är båda unga och blonda. Anna book är typ 40 år och småbarnsmamma, sen att hon ser ut som ett berg gör inte saken bättre.

usch, undra vad barnen säger när de ser detta på tv nu eller när de blir äldre och alla sett ens morsas bröst på tv..
Aldrig att jag låtit mamma göra det, asså helt seriöst hade jag aldrig pratat med henne, vill hon skämma ut sig så där totalt så får hon göra de på egen hand.

vad lider anna av egentligen, 40års kris ?!

äckel

 

OMG!


misery buisness

hej.

fitthelvete jag är sjuk
jag är öm i hela kroppen, min hals är som en grusad väg, och jag är varm som solen. min beskrivning är så exakt som de kan vara !
jag har inte pratat med nån, har isolerat mej. som jag brukar göra när jag är sjuk eller mår dåligt.
ne men jag har legat hemma hela dagen och kollat på film efter film, komedi efter thriller efter skräckis. Im bored.
Tur att syskona kom hem idag, syrran lagade mat eftersom jag inte gjort så mycket till mat de senaste dagarna, om koka snabbmakaroner och hälla upp fil är att laga mat så har jag gjort en hel del.
Skulle gått ut egentligen men jag avstod så som jag ser ut och hur jaag mår, kan inte ens prata.
imorgon blir en hel dag av städande och plugg, utgång på kvällen kanske.. ´


du har förändrats, de är allt jag har att säga. Förstår inte varför du agerar som du gör, men hey det är ditt val. Jag är fortfarande den samma, men jag vet inte om jag orkar med ditt humör. Jag kommer inte sitta och vänta på dig för att du ska bli dig själv igen jag har ingen lust och så har jag ju fakist ett eget liv, där du var involverad i förr. Okej jag har börjat umgås med nytt folk men vad har det med saken att göra, jag är ju fortfarande  smma person jag ändrar inte kappan efter vinden. Det börjar bli uttjatat så snart tycker jag att du får ta ditt pick o pack och dra.

/N

onsdag

godmorgon

vaknade för en stund sedan.
kollar på ugly betty och dricker te.
ska snart pallra mig ur sängen och in i duschen och se ska jag dra ner till stan.
måste hitta något till ikväll för då ska vi slå klackarna i taket på bockarna.
vill ha ett sammets fodral men jag tror inte det finns i hudikskulle inte tacka nej för att gå kladd sådär!
pics: bikbok

sen natt/ tidig morgon

okej nu sitter jag här, eller rättare  sagt ligger i min säng med min laptop på magen. Den värmer så skönt. ingen vet vad jag gör uppe..
dagen har bara flygit iväg. jag vaknade runt ett tiden för mammas vännina ringde och skulle leverera mat men jag sa att jag hade fargidlagad mat som mamma hade ställt i kylen. sen kollade jag på oth, det finaste avsnittet på länge. jag fick seriöst tårar i ögonen.
Sen började städningen. tog undan alla grejer och böcker, diskade, tvättade lite kläder. Kollade inte på klockan förens försent, för grejen var den att jag skulle till tandläkaren och sen tänkte jag ta med en pizza hem och käka men jag pallade inte ta på mig och gå ut så jag bad en kompis komma över.
och klart hon gjorde.
Vi satte oss med te och sen kom vi på värsta ideen om att baka. Så det fick bli vaniljbullar.
Sen fick vi finbesök, de satt mest vid datorn och var osociala. När bullarna var klara, efter x antal timmars bakande var de sjukt goda men utseendet ska vi inte snacka om.. .
De drog vid tolv. och nu har jag suttit och kikat melrose place och just nu hangover.
Är sjukt trött i kroppen, och just för tillfället sjukt kissnödig men jag orkar inte flytta på mig och min hjärna går i högvarv.
ne nu ska jag ta en sömntablett som jag så fint hittade i skåpet idag. På förpackningen stog det - vid överdos ring 112. biverkning - dåsighet. Det låter lockande.. .
Jag har ingen annan excitement i mitt liv för tillfället så jag ska tänka på det ..


utifall några vuxna läser detta nu så skojar jag, ingnorera detta inlägg det beror på sömnbrist. Speciellt om de är rektorn, inga droger här inte ;)

/N

du är allt jag tänker på

asså MAT menar jag då såklart ;)

är sjukt hungrig, klockan är 12. jag har varit hungrig ett tag nu men jag har inte pallrat mig upp. Ingen vet varför. törstig är jag också.
Apropå inget så sitter jag på msn med lite trevligt folk och planerar morgon dagen, its going down.
Kan inte berätta så mycket här eftersom alldelles för många anonyma läser min blogg och därför kan de lätt komma ut. men mina närmaste vänner vet iaf =) och det är bara de som räknas

Igår var moogi och pedro här, vi chilla och kolla på film.
Idag var det typ detsamma men med girlsen istället Ethel och marie vi myste, snacka skit och kollade på halva alpha dog och halva ATL. ingen orka mer.


nu ska jag flytta mig några meter till kylen och ta nått, sen ska jag byta dator och kolla på film tills jag slocknar.

pusshej

a girl I know

Det är lite komiskt hur en viss personhar klättrat upp, till vad de säger "toppen" men i detta fall inte toppen utan egentligen botten men men.
Hon kom från ingenstans, pessimist och urtråkig, klaga på allt och alla och pluggade som fan. Hur gick det till ?
Jo en viss person hjälpte henne på traven, hon gav henne ett råd som hon så villigt följde. Var som alla andra, ingen är unik. Och så är hon nu.
Hur orkar man ändra hela sin identitet för en grupps skull, för att vara "inne". Om man nu spelar med är det okej, men brukar man spela ofta och mycket så kanske man glömmer bort sig själv till slut. Lev som dig själv för alla andra är upptagna heter det väl.
Ja nu är hon total förändrad och helt plötsligt glad, skvallrar och har sig, är på de hippa festerna och drar ut på krogen med äldre killar. Hur ska detta gå ?
Ne jag gilla henne innan de, i de svarta dystra dagarna då hon talade sanning iaf!

I hope it's gonna make you noticePixie lott version av Kings of Leons låt, akustisk, och grym
När man hört en låt så pass många gånger med samma band tröttnar man ibland, men tycker man den är bra är det ganska svårt för en annan att övertoppa det.
Ett exempel är Ayo technology med 50 cent och justin, den var bra men sen kom en cover och den var grymmare.
Men den här låten den är grym both ways.  
Jag kan inte sluta älska hans hesa röst och stön i låten.. åh

you left me hanging from a thread we once swung from together

hej bloggen !

sjukt länge sedan, en vecka, det är mycket. Vet inte varför men har inte haft världens blogg sug senatse tiden men nu är det tillbaka, tack och lov, hur skulle hudik klara sig utan min blogg ?! hallå liksom.
Ska bara laga lite mat åt syskona så skriver jag mer sen, har en del att berätta och visa. Sen är det mycket på gång nu och det gillas!

/N

ett åttaDet var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar


At seventeen I learned the truth

With great power comes great responsibility


I'm eighteen and I don't know what I want
Eighteen, I just don't know what I want
Eighteen, I gotta get away
I've gotta get out of this place

I've gotta baby's brain and an old man's heart
Took eighteen years to get this far
Don't always know what I'm talking about
Feels like I'm living in the middle of doubt
Cause I'm

Eighteen, I get confused everyday
Eighteen, I just don't know what to say
Eighteen, I gotta get away

I'm Eighteen and I like it
Yes I like it
Well I like it, love it, like it, love it

when lose something you cant replacenar man var liten och ingenting hade stor betydelse. Nar man forundras over hur allt var stort och nytt. Nar man larde sig de enkla sakerna som man da tyckte var sjukt svara som att ga och krypa.
Nar jag sprang runt utan bloja och jagade kossor och far, och kakade tomater.
Nar man fick allting gjort av en annan, matades och fick sin bloja fixad. Det enda man behovde da.
Den enda som var i centrum var en sjalv.
Med tiden har man fatt mer needs och mer man behover gora. man tror sig veta allt men det kommer nagot  nytt varje dag.
Nu vet man att man kan inte overleva sjalv och maste darfor socialisera sig med andra for alla ar vi i samma situation, ingen vet mer om livet an nagon annan.
Och da nar man socialiserat sig sa vet man att nar dessa sma stjarnor som man haller sa kart forsvinner, slacks  gloden inombords mer och mer, man orkar mindre och mindre. Man blir mer depressiv. Och darfor gor man allt i sin makt for att halla kvar dom, spendera mer tid med dom, bilda fler minnen, knappa kort, filma. Bara for att en dag nar de val ar borta sa har man bevis pa att en gang i livet glod brasan inombords som bara den, man var lycklig for minne dor ut med tiden, man glommer mer och mer.


Det gar inte en dag utan att jag tanker pa dig. Du har fortfarande den storsta biten av mitt hjarta, de fick du av mig. Jag angrar ingenting forutom att jag skulle ha spenderat mer tid med dig.
Mer an ett ar har gatt och du ligger dar under jorden och jag reser runt som en tok. Jag onskade att du hade fatt se mera av livet, av varlden for det lilla man ser hemma ar ingeting jamfort vad man ser bara man aker en bit. Vilken stad du an lever i.
Jag hade inte tvekat en sekund om jag fick byta plats med dig; du fortjanar battre an en javla sjukdom. Du fortjanar att sitta pa en tron bland de vackraste manniskorna bade pa insidan och utsidan. kungligheter bor buga for dig for de ar inget varda jamfort med den finaste kungligheten nagonsin.

ers majestat, jag saknar dig och alskar dig av hela mitt hjarta ma du vila i frid foralltid.

<3

france

snabbt inlagg har.

jag bor med kossor, typ.
narmaste grannen ar hundra meter bort.
jag bor 700 meter i altitud, vad det nu betyder. iaf ar vi uppe pa ett berg hogt hogt upp
mamman later som en mus stup i kvarten
jag har spytt tva ganger nar vi akt bil for bilfarden tar ca 50 min pga mycket trafik och en jadrans manga kurvor!!!
fredags kvallen spenderades sittandes kollande pa fransk serie, typ andra avenyn stuk med familjen medans alla andra svenskar var ute och partajade.. KUL LIV.

nu ska vi till theres och hennes franska kompis och sen ga pa stan. SHOPPING !
sen var det nagon fest hos theres och sen ska vi ut, hoppas det blir lyckat... man vet inte med fransman. Jag ska supa sonder for idag ar den sista dagen som sjutton aring och hej arton & responsibility imorgon.

PUSSHEJ

saknart majda som fan , ingen forstar sig pa var humor och vara danssteg och allt. saknar att majda bara bor tva minuter bort och vara film/idol kvallar som innehaller en massa skratt. Du ar min skatt som jag funnit i slutet av regnbagen. ALSKAR DEJSunday morning rain is falling and Im calling out to you

hejdär!

bra morgon, lagom utvilad och inte så mycket att göra.
Jag har sjugit, dansat lite, gjort några magövningar och Fbat.
Nu har jag en låt till musiken, alla ska ta med en låt och sen får man välja vad man vill spela. Jag tror detta blir min förta riktiga preformance inför folk .. 6 pers men endå.
En grym låt är det iaf. Mer får ni inte veta ;)

Snart ska jag ut och gå lite, känns br aidag. Jag vet inte vad det är med luften känns fräsh och jag är lugn inombords.
Kanske borde plugga lite ikväll då jag har världens svårast e prov på tisdag, Fysik. Centripetalkraften och lodrät cirkel rörelse onödigt bullshit.
Hare bra gott folk, denna fina söndag.

sammanfattning

Igår så var vi först som sagt hos majda, kollade lite på idol, kommenteradee deras uppträdande och snacka skit såklart.
Sen fixade vi oss och allt, vi bestämde oss för att inte ta med någon jacka eller väska då det var onödigt att både ha den och betala 20 spänn.
Därav glömmer majda sitt ID, och jag som fyller nästa vecka tyckte väl inte det skulle bli några problem.
Så när hennes pappa har släppt av oss och redan åkt hem så ringer hon han för att han ska ta med bådas väskor. Det roliga var att alla som vi stötte på inte hade pengar på mobilen men sen såg vi en amulansman och så går majda och frågar han från ingenstans om hon fick låna hans telefon. Och klart hon fick, vilken gentleman.
När vi väl stod i kön igen skulle vi komma på hur jag skulle ta mig in, så majda tyckte att jag skulle använda hennes Id efter att hon använt det, hur jag skulle få det var en fråga ...
Men då ser hon att vakten har försvunnit och att kön är aslång så han som tog betalt skulle intese om jag bara gick in. Så då smög jag in helt och hållet.
På dansgolvet då var det ca 10 pers ? två tjejer som hånglade med varandra och några blattar.
Sen kom drösen och då kördes det på, så fort skummet föll flyttade jag mig bort från mitten, ville inte se ut som natalie precis. Fjortisarna simmade i skummet och vissa tog av sig kläderna. Majda hittade ett par shorts på dansgolvet så det bevisar att det gick hett till.
Justja, jag och majda stod och dansade så kommer en tjej och en kille som råhånglar boxtavligt talat sen drar han ner hennes trosor och pullar henne. mys.
En annan tjej satt och bresa på benen med genomskinliga trosor.  Och en tjej hade spräckt jeansen.

Ett var klockan när vi gick ut ifrån stadt, kallt som in i helvete var det och skorna var helt förstörda.
kudden och jag hade betsämt träff.

Tur att jag träffa lite nytt folk, och nya killgodisar ;) Grr!
Annars dansade jag för det mesta med min viktor, gullepojken.


lördagsmorgon

vaknaade för en halvtimme sen.
hej städdag.
Ska både städa min garderob och mitt rum, sen diska och sen vardagsrummet för de kommer gäster idag.
Gårdagen var helt okej.
ett stort plus var killarna, många hetingar fanns de igår inga jag träffat förut .
Musiken sög, han körde typ okända låtar som typ underground och sen körde han såklart låtar från min uppväxt.
Skummet sög också, förstörde både skor och kläder, fjortisarna simmade i det, vissa bråkade på grund av det och vissa kastade på andra. Jag kan säga att promenade till bilen som stod parkerad tio meter ifrån stadt var den kallast någonsin.
Justja, jag smög in. Smart som man är. Tänker inte betala hundra spänn precis. Lätt ovärt de.
Idag måste jag fortsätta packa. hatar det.
Sen ska jag och en kompis plugga =)

/N

partypinglorNu kör vi all in.
jag och majda ska äga skiten ur alla ikväll.
emelie träffar vi på dansgolvet, då är gruppen fulländad !
partpinglorna


pusshej

09favoriter
nu när jag äntligen följer idol slaviskt så ska jag skriva en liten rad om vilka jag gillar och vilka som inte alls platsar in i tvrutan.
Det här är nog första året som jag verkligen har sett varenda avsnitt för iår är det första året som det verkligen var värt det, det är så sjukt mycket talang iår ochd et kommer bli en hårdkamp. Men det är det det ska vara, ingen dans på rosor precis.

1. Eddie - fin, ljuv röst och hans ögon faller jag för. Han sjunger så himlans ba och ja tycker det är sjukt bra att han gjorde en comeback, iår är hans år och skulle han inte vinna så skulle han säkert få ett kontrakt endå en stjärna som han är.
2. Tove - Den bästa tjejen där helt enkelt, 16 år och med den rösten ka hon nå långt.
3. Erik - Hans röst är inte som någon jag hört förut och det är ett plus, kanske överanstränger sig ibland men han är bra.
4. Erika - Också en som gjort comeback, kom ihåg asnittet då hon gick in med tove och jag trodde verkligen inte hon skulle gå vidare som förra gången då hon gick in med Lulu but she made it, and she's worth it.
5. Niklas - han är bara så himla söt, han sjunger okej men han är inte min absoluta favorit.
6. Karolina - Hon ser äldre ut och känns mer vuxen, och det känns som om hon vet vad hon håller på med. Grym röst har hon också.
Dom jag inte gillar är
Rabih - snälla fjortisboyen. Grejen är han har bara en ton och den kör han på med hela tiden, jag tröttnar jämt när han sjunger, eftersom han oftast kör balladereller lite segare poplåtar.
Camilla - hon är med i fel tvshow, hon börde söka till melodifestivalen eller körslaget tycer jag. Hon fick en kommentar att hon borde köra en ballad, MEN HALLÅ hon har kört en av de finaste och mest kända ballader i världen men gjorde den sugig.
Marietta - eller vad hon nu heter, har inga kommentarer hon ska bara inte vara med tycker jag.
De andra är bara randoms så jag orkar inte skriva om dom.


/N

full day

hejhej !

idag måste göra en massa saker innan jag får belönas med utgång.
Jag ska städa mitt rum, min garderob, preleminär packa, duscha, stan, fixa med papper, umgås med vänner, majda, fix - ut.
Kommer bli en jobbig dag men äsch, inget jag inte kan hantera.
Vet ej vad jag ska ha på mig ikväll, vill inte vara overthetop men inte heller vara chips med jeans. Hur dansar man med det då ?
Tror det blir typ all black och så massa kedjor och ringar kanske ? och sotiga ögon såklart.Rihanna in Vogue
Rihanna är så himlajävlagrym.
Här är hon the covergirl av italienska vogue, september upplagan.
She is Sascha Fierce.

my dream is to fly

You hope, and you dream. But you never believe that something's gonna happen for you. Not like it does in the movies. And when it actually does, you want it to feel different, more visceral, more real. I was waiting for it to hit me, but it just wouldn't happen.

but now you're gone and you've left me so alone

hej min kära blogg.

sämst uppdatering de senaste dagarna, men ikväll ska jag köra massa inlägg. Grejen är att om jag kommer hem sent och mamma sitter vid datan får man inte bort henne, typ som en höna som värper ägg, sitter hon timme fter timme. min mamma fjortis ? nejnej

men nu iaf ska jag sjunga lite, just för tillfäller sjunger jag james morrison you make it real. Sjukt bra låt
Men jag måste bryta av lite snart känner jag, har en jävla rescension att skriva. HAr inte läst ut boken så lycka till noor


jag saknar dig sjukt mycket nu, prata lite med marie igår om det och de kom tillbaka, käsnlorna. Det vällde över som en storm men jag höll masken för jag vill inte gå runt och lipa. Det känns så tungt för nu har det gått ett år, tiden går så himla fort.
Ditt leende spelas upp i mitt minn som en repad skiva, ditt skratt är också där. Det känns jobbigare och komma ihåg nu för minnena är luddigare och inte så färska nu. Men det är det enda jag har kvar efter dig nu.
En sak är jag säker på, jag skulle ge vad som helst nu för att bara ha en heldag med dig igen, kyssa dig och bara vara när dig. Du var mitt allt och jag vet inte om jag någonsin kommer älska någon så mycket.
min underbaring.♥

french connection

hej igen.

sitter här med mitt gröna te, kycklingpastej macka och gör inte så mycket nytta egentligen.
Min franska correspondante addade mig på msn och vi chattar lite, hon är otroligt seg, hon skriver kanske en mening på tio minuter och som ni alla som känner mig vet har ag inget tålamod överhuvudtaget så det är frustrerande. Vi har iaf patat i ca en timme och alla ämnen flyger upp : pojkvänner, skolan, dans och filmer. Det bästa är att hon gillar att festa som jag dåra! hah
Vi kommer ha det grymt nästa vecka.

Jag frågade henne om hon var taggad att ha en främling hos henne i en vecka och hon svara OF COURSE. det bådar gott den här gången iaf!
nämnde jag att hon bor en timme fårn stan med buss, det är ju typ till sundsvall härifrån .. och att hennes pappa är över sträng typ ?
hej nunna noor.


/N

tjuvlyssnat

Idag satt jag på biblioteket och läste lite medans ett par ungar satt några meter bort. Min bok är så himla ointressat så därför lyssnar jag hellre på vad som händer runt omkring mig. De är två killar på 9-10 årsåldern som pratar om en tredje kille.

S - Var e pontus, han skulle väl komma ?
A- Ne han hade ingen skjuts så han är hemma och spelar Cs
S - Den slöfocken, det gjorde han senast jag pratade med han på skype
A - har du också skype ?

Sen fortsatte dom vidare och jag satt där och skratta, asså helt seriöst dom är typ tio och har skype och jag sitter här snart arton och vet inte hur det funkar eler hur man får det. vart är vi påväg eentligen, när tioåringar sitter och chattar med varandra och fjortonåringar har barn ?

Iochförsej så är jag kanske inte världens smartaste, ända tills fysiken idag trodde jag att solen kretsa runt jorden ..


praktik - check!

hejdär!

även att jag kom försent idag och jag började 2 ? men äsch!
Jag satt och gjorde inget på fysik lektionen. Syon kom och berättade om Yrkesorientering platser och jag fick mitt andrahandsval - ekonomi avdelningen på kommunhuset. Jippie. Det dåliga var bara sällskapet jag kommer få med mig, my bff. eh. men sånt händer ..

Jag har matteprov imorn kl 8 och tror ni jag har med mej matteböckerna NEJ?! hur störd är inte jag då på en skala ett till tvåhundra. Ne svara inte tack.
Så istället för att plugga matte ska jag vl kura ihop mig i soffan och läsa min svensa bok, asså den dödar mig, sjukt tråkig och jag behöver typ tolk för de står i gammelsvenska som typ ingen förstår.

/N

plansplansplans

jag kom på värsta roliga grejen nu.
Hoppas bara jag kan få min kompis med på svängarna ;)
Det kommer bli BÄST!
Jag kanske berätta mer sen, men just nu måste jag behålla det mellan oss två. busig jag är =)

Nu : ska jag först sjunga lite, hah sen in i duschen och sen skoool

okt6

Godmorgon !

satt lite på fb igår och idag, ser bara körkort på varenda statusuppdatering. Trevligt för dem, tror jag håller på att förvandlas till en grön groda här .. lite avis måste jag erkänna att jag är.
Nu sitter jag och kikaar på Gossip Girl:
You're blair Waldorf and I'm Chuck Bass, remember that I love you. Aw sweetest.
Dan har fått en ny kändis tjej, som han själv inte visste var famous.Sen heroes och tillslut ska jag fixa mig och dra till skolish.

twilight parodi

Asså jag tror inte jag kan sluta skratta !!
HAHAHAHAHAHAHAH!
fyfan, jävla kineser asså;)
Det härär verkligen min humor, fuckad!
Good Job (Y)


måndag

Hallå hallå.

Idag har det varit ganska lungt, träffade ethel och hon är så mysig vi hade värsta gullpratet. Gillar när sånt här händer =)
Sen gick jag hem i regnet (ethel tyckte att det snöa för det såg ut som det men att snöfinglorna smälte pga att det var för varmt nejnej) och så skulle jag precis äta så ringer en kompis och stressar upp mig och ber mig att komma ner till stan för att hjälpa henne med min super braa smak. Detta var då halv sex och då fick jag värsta stressen och skynda mig till stan och hon köpte kläderna, kommer bli så grymt imorgon.
Nu är jag hemma, ska blogga lite, läsa bloggar och dricka lite te.
Imorgon som alla andra tisdagar börjar jag två och slutar fyra, först ska jag ta en skön sovmorgon sen ska jag nog läsa ur min så intressanta bok En herrgårdssägen och börja på bokrecensionen och sen plugga lite matte för jag har prov på onsdag (ett jag missa när jag var sjuk) sen blir det skolan och sen träning.
nu ska jag sjunga lite, det gör jag jämt när jag är hemma, där ingen hör hemma. Ethel örsökte få mig att sjunga i cafeterian idag men nej! skönt att vi inte ska ha en konsert på estet.

/N


ut

nu ska jag ut, i kylan och gå runt lillfjärden. MINST 3 varv, så mycket som jag lagt på mig. Mest igår då men gött är det. Choklad, cola, kladdkaka, chips, popcorn, kakor, bullar, Pommes & burgare och PIIIZZA. glömde jag nått nu eller?!
Jag har lite planerat för nösta vecka, skriver mer sen.
hej jacka, halsduk, vantar, mössa.
hej älskade höst.söndag

HÄJ!

idag är jag på hugget, massa to do's men dock inte så mycket tid.
Igår var jag hos majda och myste, colan typ sprutade ur näsborrarna för vi hade så jävla kul. Och magmuskler lovar jag att vi fick .
Hennes bror ska fan stå för entertainment när jag fyller år (Y)
Kom hem runt ett tror jag, satt vid datorn en stund och sen skulle jag försöka sova men jga vaknade var femtonde minut av olika ljud typ. Vaknade för ca en timme sedan och jag har en massa att göra. Plugg och väner kan jag bara säga.
Igår hjälpte jag även en kompis med matten och jag förstår inte varför jag är s himlabra på matte som jag inte håller på med och den jag håller på med suger jag i. Kankse för att i've been there done that, men endå!

Annars ska jag ta tag i bloggen på riktigt nu, fixa en ny header + layout och blogga minst 3/4 gånger per dag. Känns viktigt nu när man har några läsare =)

/N


birthdayplans

Hej bloggen !

lördag idag, ska snart på stan med syrran och mamma. De försöker wsäkert lura dit mig för jag ska välja nått jag önskar mig. Inte så långtkvar nu, iiiih.
Men mamma vet redan vad jag önskar mig av henne.
Men annars önskar jag mig inte så mycket Jean paul parfymen, presentkort, lite nytt smink kanske och nagellack ?
äh jag är sämst på att önska mig saker för jag har redan det mesta, inte för att låta bortskämd, men jag är nöjd så som jag har det och grejer jag har. Däremot är det alltid roligt med nya grejer. Men jag tycker att föräldrar ska spendera mest pengar på deras barn för de händer ju liksom bara en gång om året. Sen tycker jag att syskonen ska köpa nått fint, fast jag vill helst att de ska ge mig presentkort typ på HM för då kan jag välja själv.

Om ca 1 och en halv vecka åker jag till frankrike och kommer spendera 10 dagar där. Kommer därför att fylla år som förra året, utomlands utan mina bästa vänner och kära familj. Kommer säkert gå ut där men det kommer inte vara samma känsla, för där kommer jag vara med kompisar men inte mina närmaste och sen typ några franska främligar.
Men det ska jag ta igen när jag komer tillbaka. Kommer ju tillbaka på fredag den 23 väldigt sent, men på lördag skulle jag och familjen gå ut och käka. Sen ska jag klart spräcka min riktiga krogoskuld med majdis.
Sen efter höstlovet kommer jag ha en förfest med mina kompisar sen klart krogen !

1 oktober

idag är det första oktober, början på en nymånad - min månad.
Snart my birthday, presenter presenter. Den viktigaste presenter av alla är min mammas jag älskar att hon gillar att spendera pengar på mig =)
Annat som händer är att jag åker till frankrike om två veckor woho!
Nu sitter vi här,  jag borde vara med min grupp och skriva rapport men jag orkar inte umgås med de, de är lite för höggljudda och jag har ont i huvudet. En viss tjej har lite damp och jag vill att hon ska gå men hon tror väl att vi är hennes bff's och sitter därför kvar och snackar, ingen vet varför.
De sitter och snackar om killar och känslor. orkar inte med båda, inge bra ämnen för tillfället.

måste fortsätta skriva nu .. ehe

hej!

RSS 2.0