grenoble 9

hej bloggen

idag ar jag sjukt bakis om inte annat ocksa ..
igar var det verkligen sent men kul.
en sak va lite mindre kul och det orkar jag inte skriva har for jag vet att fera laser detta och att det inte skulle bada natt gott. men jag mar skit, inombords. jag har aldrig kant sahar sedan jaa ingen vet .. det kanns som ngon har slagit det sista andetaget ur mig och att jag sitter och kippar efter luft.
ne jag behover mina vanner, dom skulle nog forsta. jag behover ocksâ karlek for det ar det finaste och jobbigaste har  varlden. men om man inte har dom jobbiga stunderna kan man inte se framemot till de braa stundern. Allt skulle bara vara gratt och trakigt sa ibland ar det bra med motgangar men den jag har upplevt nu ar den fulaste forman av svek.

men de blir nog battre under dagen, en som jobbar har hjalper mig igenom de. fett gulligt enda jag kanner knappt henne och hon ar da den gulligaste jag nagonsin har traffat.

nu ska jag "jobba" och sola for idag ar det typ 40 grrader uta i solen. skona vi ar som snodde lakan fran staderskan och lade dom ute for att ligga pa dom. HAHA

grenoble 8

hejhej bloggen !

nu sitter jag och "jobbar" dvs sitter vid facebook och chillar. inte s mycket kunder idag sa jag behover inte laga mat overhuvudtaget sa det enda jag har jort ar att stalla fram gronsaker och fylla pa med bestick osv. enkelt oh det ar sa vi gillart :)
jag ar sa tacksam att vi hamna har for nar vi pratade med lovisa och sofi igar sa hade de det tufft ave fast de ar tre dar. en tont fran nykoping som ar  typ nitton ar med dom ocks. personalen hanar dom och jag vet inte vad. tack godegud for vi har en skon personal ar som typ driker hela tiden. igar tog sophie en drink klockan 11 pa dagen. hel sjukt men kul enda

igar kom aven en aerikanare it och hon var grym och det var sa roligt for hon vat full ganska snabbt och jag var ju packad rdan nar vi sen korde bottoms up med ol, dom som kanner mig vet att jag inte klarar sa pass mycket och absolut int ol ...men vi pratade en massa och hon skulle hela tiden prata om ina brost HALLA ar dom SA  sma ? jag kommer inte ihag att nan av mina ex har klagat . .menmen de ar val en smak sak, var typ halv chef var skon och sa att jag masta ga upp i vikt for att de ska vaxa. takde gav ju mig hopp, jag som vill ga ner i vikt och inte upp.. men men

vi har traffat manniskor fran hela varldens andar usa, england, algeriet, marocko ( som det typ kryllar av) NORGE, tunisien, colombia och jaa de kommer sakert fler lander :) men de kanns som om vart vandrarhem ar typ centralt och att alla akr hit aven fast det inte finns na vattendrag i narheten.


puss nu ska jag SOOLA i 40 graders varme , sug pa den ni ;)

grenoble 6

hejhej sverige !

annu en dag pa jobbet. kul att vi klev upp nio dag nar vi borjar det RIKTIGA jobbet typ halv tolv. sa vi har forbrett en massa och sa sa att vi blir klara fortare sa i kan dra ner pa stan igen. fan vad smart vi var igar vi fragade var deras stora kopcentrum lag med en massa gallerior och sa da sa Afaf ( var chef typ) att de lag i grande place och att man tog pendeltaget dit, sa det gjorde vi men nar vi kommer fram sa ar det ett stort typ varuhus, en billigare kopia av ahlens nastan som dollar typ.men men kopte ett par mys sorts eftersom jag bara packade med ett par och sa ett par glajjor for 20 spann.
sen drog vi in till stan och leta efter HM och da sager dom att de lg precis dar vi hade varit en stund tidigare sa det kandes ju skont. smartollar
men vi kikade lite vidare inne i stan pa levis och foot locker och den affaren kommer vi nog tt kopa upp :)

nar vi kom hem var det inget storre drag har sa vi fick igang dom pa lite roda hand ( dom har fatt lara sig nagra svenska kortspel ) och sa gjorde vi annat ocksa... som inte ar vart att skriva pa bloggen men sjukt hur vi gort. ingen vet
W var lika sot som vanligt och man dor for hans leende. han bjod pa glass. eller jag fragade om han hade nyckeln till frysen och han ba aa sa jag ba skulle jag kunna fa en glass och han bah aa visst vilken smak och jag bah valj du. av vanlj, jordgubb och choklad valde han den godaste  - CHOKLAD saklart. han kanner mig ;) hahah


puss mer info en annan dag nu ska jag ga och laga mat, fett bra jag har blivit pa det liksom, ni far smaka min ag nan dag sen :)
p.s isabella jag far ringa hem och sa imorgon sa forvanta di ett samtal. pussis

grenoble

hej bloggen oh hej sverge
*har ar jag da och det har snart gatt en vecka har. sjukt underbart men det skulle behovas ite mer sol da det har regnat och blast i helgen. Igar fick vi ANTLIGEN den efterlangtade somnen som vi gatt och behovt, att sova nio timma har aldrig varit sa underbart.
i onsdags vkna jag inte upp  i min egen sang utan hos wil och ja det var val mys. Men med tanke pa att det var isablella som stog i dorren och knacka sa forsvann kanslan ganska snart och ersattes av en neros kansla. som tur hade det inte hant natt .. .

i fredags var vi pa festival och det var sjukt bra. forst var det nan rockrupp som var super ba aven fast jag inte fatta natt s stog jag da och hoppa sonder. Sen kom det en techno grup som hade klatt ut sig till nrdar och de var fan bast de spelade till och med hiphop men ofc med remixer. klockan hav fyra tyckte vi att de var tid nog att dra hem men da traffade vi pa ett par grabbar som ville ut pa n bar sa vi hangde sjalvklart pa. Nar klockan slog fem var vi hemma i varsin skon sang och sussade efter en taxi resa pa tva hundrq spann och en stukad fot.

btw har jag redan tagit en drink och klockan ar ett ? vad har hant med mig egentligen ?


hej sa lange

grenoble day 4

hejhej §

har kommer en liten halsning fran mig och isabella i varma grenoble: 30 grader i solen och med en ol i handen varje dag ? kan det bli battre hah ne
och pa det en sjukt snygg bartender som bor har, de kan nog inte bli battre :)

igar kopte vi sprit, fatta kanslan att kopa fst vi inte ar typ myndiga inte har och inte i sverige: bast

det om sta pa schemat nu ar att laga kycklingspett till ca 20 pers sen slutar vi och da ska vi in till stan, mer hoistorier om stan en annan gang ... andra dagen och vi ar helt lost i storstaden som kan beraknas vara lite storre an gotet:

sen are partyparty


POSS

påväg

hejhej!

här kommer ett snabbt inlägg

är i stockhom hos bellus morfar. en skön snubbe
vi åker imorn och jag är sjukt nervös. jag vet inte varför men jag tror jag är mest nervös över när vi är i paris liksom. Storstad man kan  bli rånad och annat skit kan hända ..

aya nu ska vi sleepa så vi är pigga imorgon.

om du läser detta så tror jag att jag känner något, något speciellt inommbords .. gulligt och mysigt.

söndag

ja nu sitter jag här.
jag var och firade lisa idag på hennes 18årsdag som jag helt hade glömt bort. Sen träffade jag V en snabbis också. Randi var helt uppspelt att jag var där men de var synd att de inte vart någon tårta över ;)
jag har packat klart men endå känns de som om något fattas men jag har checkat av allting och det ser ut som allt stämmer.
nu ska jag försöka få lite sömn ..
imorn ska jag ta världens sovmorgon och sen duscha för att sedan åka.

godnatt

rightnow


bakar en kladdiskaka och lyssnar på Linkin Parks nya New devide. Sjukt bra
skönt med sommarlov då man kan bara chilla och göra spontana grejer och då man inte har nått inplanerat. Speciellt älskar jag sommarlov för då behöver man inte kliva upp 7. pjuh inget sånt på två månader, eller jag hoppas det, undra när vi måste börja jobba i frankrike ?

jaja ska snart över till lisen. Men först bör jag nog ta en dusch ..


HEJ!

panicfreak

Vaknade upp imorse av att mamma packade sin väska.
Hon ska till jönköping imorn och hon har redan packat klart.
Det enda jag har gjort är att ta fram det jag vet jag ska ha med som kläder, underkläder och hudvårdspartiklar. Och det är ju endå jag som ska åka utomlands.
Men såhär har jag alltid varit innan en resa, kanske för att det är mamma som har planerat allt och köpt biljetter osv men jag har aldrig blivit speciellt stressad eller haft resfeber eller liknande. Jag överlter det till mamma för ni ska verkligen se henne hon har världens stress-ångest-feber-skit  jagvetintevad noja. Hon kollar biljetterna sjuttioelva gånger och sen kollar hon på klockan som om hon vore hiro i heroes och kune stoppa tiden. Sen försöker hon hela tiden räkna ut hur lång tid vi har på oss att göra diverse grejer. Speciellt ifall tåget eller bussen är sena, ohoo då vill man inte ha nått att göra med henne. Då är det bäst att knipa har jag och mina syskon märkt.
Tack godegud för att inte jag har ärft den genen.

Men som sagt jag är inte stressa överhuvudtaget, är det normalt ?
alla håller på och packar en vecka före, checkar av allt och jag vet inte vad. Men här sitter jag med min väska halvt öppen och kläderna lite överallt, och chillar.



peace


dagen före Dagen med stort D

godmorgon bloggish !

sitter här och käkar frulle, har inget för mig idag. Ska typ träffa lisa en stund för att säga goodbye för imorn åker jag och bellus till El stockholmo och sover hos hennes morfar för att sedan åka på tisdag morgon till france.
kulikul !
jag längtar bort ifrån sverige med all dess skit. Även att det är så kallade sommarlov, men varihelskotta tog sommarn vägen ? solen och värmen är som bort blåsta. depp
Men vi får hoppas på att det är super väder i frankrike.

nu ska jag kika lite på film.

hej !


Fuck You Bitch I'm Actin Brand New


Denna vecka har verkligen varit en slös vecka, min enda anledning var det-här-behöver-jag-inför-fr-i-sommar patetiskt men hey det är jag.
Jag har letat den perfekta jeansjackan hur länge som helst, tll slut fnderade ag på att bryta en av mina egna pågittade regler och köpa en midjekort på gina för 349 : - MEN sen såg jag denna snygging i tisdags på MQ och jag som hade förhandsvisning där morgonen därpå. Väl på MQ letade jag sönder tills en tjej kom ut med den i handen och hängde tillbaka den, DESTINY. den kostade 599:- men nu var det halva priset så jag betalade endast 300:-

Shortsen har jag prövat förut och det kände inte rätt att köpa ett par shorts för fyra hundra så jag väntade och väntade, och nu är de mina för endast 149 riksdaler.
Brunväska köptejag på HM endast för den var billig, liten och behändig på utekvällar. 98 :-

En stor väska var jag i stort behov av för jag behöver en väska som rymmer tio kilo inför france. 200 :-  på Accent

Accesoarer kan man aldrig få nog av speciellt när de kostar ca 5 - 10 kr. Det blev en massa halsband och ett hårband och sen en liten body kit.

studenttåget

aaaah! vilken känsla alla studenter måste ha haft igår. Att gå ifrån glysis och ändä till borgaparken sjungandes på en massa studentlåtar samtidigt som de håller i deras plakat.
Jag och isabella började planera igår hur vi ville ha kläderna och plakat samt vilken bil vi skulle cruisa runt med.
Men vi får vänta ett år och jag hoppas för guds skull att det inte går i snigelfart och att jag har skolork.


NV!!!

Islam och hans klasskompis =)

Amina sweetheart <3

Smart noor hade glömt att ta med sig minneskortet så det blev inte så många bilder då kameraminnet är litet. Men jag har en bild och den är super mysig, för snygg för att visas här tyvärr ;)

Blackout

godmorgon

Rubriken förklarar natten.
Gårdagen började lungt med examen och sen mötte jag isabellus på stan och där inhadlades rosor till studenterna. Även att vi hann, för inköpen var verkligen i sista sekund. Boxtavligt talat.
Isabellus såg X men jag letade som fan och tillslut hittade vi denne.
Jag gav en ros till min ordförande också, som var lite påverkad ^^ haha
Sen mötte jag kaddi och hennes vän och vi drog vidare mot öster och aminas studentmottagning. Sjukt kul.
Senare drog vi ner mot staden, aischa åkte hem så det blev bara jag och sara. Vi drog på skutan men där flörtade en kille alledelles för mycket så då drog vi och satte oss på lillfjärden av alla ställen. Polisen åkte förbi tusentals gånger ..
Sen hem för att skynda och fixa. Drog upp mot håsta och där var det verkligen drag.
Hamna på nått konstigt sätt på maln sen fick jag skjuts hem av nån snubbe .. . intebra
nu har jag världens huvudvärk och jag är spyfärdig.
Men jag måste städa, det kommer tydigen folk till oss senare .. usch
och sen ska jag kolla på balen.

hejs !

examen

Kom nyss hem ifrån broderns examen. Kallt var det och jag gick i min ljusgula klänning och legging (!) brr
De sjöng en massa sommarlåtar och sen var det en liten söt tjej som sjöng hellelujah med jeff buckley, ja för att vara såå liten var det ju bra .. ..
Irak flaggan hängde med också, det roliga var att rektorn gick ned med den haha ! status ^^





Nu : fix innan studenten, måste skynda mig och köpa rosor också. Har fortfarande inte bestämt mig för vilken färg de ska få ..

HEJS


studentfirande i massor

godmorgon !

nu är jag lite stressd, vaknade för en stund sedan men jag måste skynda mig. Min brors examen är om tio minutersen ska jag ner och köpa rosor och ge till mina kära studenter. Åh gud vad lycklig dom måste känna sig nu, slut på eländet liksom.
Jaja nästa år är det min tur då ska det bli röj !
Jag vet inte vad jag ska ta på mig nu, och så måste jag kolla ut också det ser inte så fint ut :/ men jag trr jag ska chansa på att ha klänning endå.
Redan nu börjar jag stressa mig, ikväll kommer det bli sjukt mycket. 3 studentfester och sen  party hur ska jag orka ?

vi höres !

lilabrunlilabrunlilabrun

beslutsångest.

jobbigt ju. Jag vill ha alla dessa bikinis, jag har prövat dom, alla sitter jättebra, alla är fina till en bränna, alla har fina mönster men jag är inte  så tät i plånkan nu så jag kan köpa alla på en och samma gång.
surt :/


men en blir det iaf, vilken det blir får vi veta på lördag eller måndag. Då det blir slutshoppingen innan resan som sker hal tre på måndag. taggad som satan !
Men det lutar mest åt det lila hållet ...

utbyte

justja, idag fick jag veta lite om min blivande fransos.
I höst åker jag till frankrike - Annecy igen. På ett utbyte med skolan.
Förra gången fick jag en bitch så jag hoppas den här tjejen är lite annorlunda ?..

I hennes application står det
Gillar : rock, hiphop, salsa, dansa, resa, musik och shoppa.
Det känns som om hon är en liten kopia utav mig HAHHA för exakt så skrev jag och är jag.
ogillar : insekter. BÄST! jag med hahaha

känns som om jag kommer trivas med henne, hon heter fanny och är 92 .. Trkigt att hon är 92 för när dom kommer hit har hon inte fyllt arton än och tänk om jag vill gå ut ? äsch vi fixar det sen, jag kom ju in när jag var sjutton så det ska nog fixas. Btw så ska jag nog tut på stadt på  fredag också. Bra att ha kontakter ju ;)


förövrigt sitter jag och tjockar mig som jag gjort typ hela veckan. Inte bra. Om jag räknar hur många chokladkakor jag köpt den här månaden skulle det mätta halva afrikas barn.
men choklad är gott, jag tänker tyvär inte vara som andra storbloggar och banta och skit. Sånt pallar jag inte, inte för tillfället iaf. Man lever bara en gång.


konsert



igår var det även konsert på skolan. De var dom som hade valt ensemble som ival som hade den. Den var helt okej, vissa skrek istället för att sjunga, vissa gapa när dom sjöng så dom såg ut som gorillor, vissa kunde inte sluta puta med läpparna och posa. Och sen var det nån som FLASHA också HAHAHAHAHAH! det var bäst det endå ;)

och jaa nu vet jag äntligen vem felix är, lite efterbliven är jag men alla har verkligen tjatat på mig om nån snygg felix. Och SÅ SNYGG ÄR HAN INTE TJEJER. överskattad.Plus att han var ganska fjantig på scen emd sina uttryck och fiåniga kommentarer.

JJJJJJJ

idag såg jag han. J.
Sjukt söt och så har han sparat ut skägg
åh känslorna kom tillbaka sen kvällen då vi prata
men han är inget för mig.
ne sånt skit håller jag inte på med

synd att han är för söt med sin blick och allt
jag smälter ..

nu är det slut, tut

hej bloggen !

idag är jag inte längre en tvåa, utan idag fick jag sommar lov. FINALLY !
fast det kändes inte som sommarlov för det är inte precis sommrigt ute ^
igår var jag med en vän. Han var jättegullig och vi pratade hur mycket som helst . Han är ganska rolig också hahah konstigt men sant. Och så är han lite retardig men det är det jag gillar med han ;)
det blev ganska sent, åkte dit runt två och kom ganska sent, och jag som hade lovat en annan att fixa med hennes dator och stuff. men det ska jag återgälda på nått sätt

annars hände inte så mycket igår, hade historia prov fick mvg stolt. Sen har jag inte orkat prata med lärarna om betyg men jag vet typ vad jag har. Fick nöja mig med ett vg i kemi men jag sikta inte på nått annat så yäyä. Min genteknik uppsats var skit bra sa läraren men han är så himlans petig så han kollade på teckenssnitt och indragningen på sidan. fyskäms. Men jag är nöjd med hu det ser ut i min studeiplan, det kunde ha varit värre. Har inte så många g'n och det är de jag siktar på (Y)


nu ska jag käka real food, motsatsen till vad jag har tryckt i mig under förmiddagen.

puss

små shopping

Jag går runt och köper det sista inför resan. Det jag behöver är typ rakhyvel, aniktsservetter, deo, bikini, SHORTS, solbrillor, små shampo och duschgrejs då jag inte orkar med onödig vikt, linnen och en massa mer som jag inte kommer på nu. Kläder ska jag kolla lite imorgon, väldigt tidigt näämligen halv åtta imrgon öppnar mq sin rea och då ska jag fynda ! jag var dit idag och kikade lite på vad jag ska slå till på och jag ser jeansjackan i min framtid =)


Annars har jag köpt lite idag.

ph : Hanna björkstedt

1. Tröjan som lisa har på sig. Orkade verkligen inte knäppa kort. 49 :-
2. Väska jag köpte i lördags. som jag gick och dregglade efter förra sommarn. 49 :-
3 . AAAAAJ smärta 89 :-

amazed

Maybe I'm A Girl And Maybe You're The Only Man
Who Could Ever Help Me
Maybe I'm Afraid Of The Way I Leave You




åhgud vad jag vill ha O.C maraton nu. Det var min favorit serie när jag var yngre, fast jag tror fler än jag gillade den. gud som man gick och längtade till onsdagskvällarna då det var efter att man kollat på top model. Sen bytte de dag till söndag då var det inte lika kul längre, det var precis efter att marissa dog för å vart det färre tittare.

Det här klippet gråter jag jämt till, det är så sorgligt. Ryan lämnar marissa för att ta hand om Theresa i chino som väntar hans bebis. Och så precis efter sårymmer seth till luke. Men det är verkligen en sorglig låt och en sorglig stund. :')


mad world

det här är fanimej hemskt.
sjukt att de som är misstänkta är två stycken 93or, liksom hallå vad gör ni ?
inte för att det är rätt att mörda någon gång men ett par 16 åringar.
vart är världen på väg egentligen.
Tjejen vart misshandlad i skogen men dog inte förens dom förde henne till sjukhuset.




offrets blogg

no more

JAG KLARADE DET !

ingen mer skolgympa någonsin nue ! jag får nog vg men jag orkade inte anstränga ig nu på slutet ..
men inge mer ta med storväskan till skolan eller skorna eller glömma sportbehån eller nått sånt. SKÖNT

jaa nu sitter jag hemma, ska läsa lite historia och sen kolla på film och jaa vi får väl se. kanske går ut också ..

förövrigt sitter jag och lyssnar på backstreet boys, nostalgi på hög nivå.
Idag måste jag verkligen ner och hämta resväskan och se vad jag skulle kunna ha med mig.

ihaveto - list

sitter och hjälper lavas syter med fysiken genom msn. Skit gullig tjej.
Jag hjälper så gott jag kan. Just för tillfället är det inte så himla svåra frågor men jag väntar, snart kommer mvg kvalitet frågorna som jag inte alls kommer kunna.

borde läsa igenom historian känner jag, det är mitt sista prov detta år.
Andra saker jag borde göra är att sluta äta godis och choklad, ta upp resväskan ifrån källaren och preliminär packa, diska, noppa ögonbrynen, fixa nagellack, inhandla ett par jeanshorts, prata med gullet, köpa klänningar, köpa tjej nördvändigheter inför france, färga håret, klippa håret, träna, jobba och festa.

Det sistnämnda hr jag tagit det lungt med de här senaste veckorna för att festa gärnet utomlands. Men på fredag spricker den planen utgång (Y) woho

againandagain

Har precis lagat speghetti och köttfärssås till mig och bror min. Gött och bra att den inte brände (Y)
medan jag väntar påi taket lyser sstjärnorna ska laddas klart ska jag kika på gossip girl ifrån början. bästbästbäst

versus

Igår var jag på en baskurs i vadtorp, söderhamn. Vi åkte dit i fredags och så sov vi över. Vi skratta, flumma och hade det allmänt kul. Igår pratade vi lite mer seriösa grejer som kommunm, LO, vad ssu är egentligen och hur det kom till. Det var intressant och höra att det är mest s som har byggt upp samhället medan moderaterna bara fått allt på ett silverfat typ. S införde 8 timmars jobb, gratis skola osv.  Och nu när de har fått makten eller ja dom har haft den ett tag nu men då fick de allt sov S har jobbat för och nu ska dom försöka förvränga allt och förstöra det som vi så länge har lutat oss emot.


Jag kollade på stina lees blogg och då hittade jag det här. Och hon tog orden rätt ur munnen på mig. Sådär känner jag lite, inte så att jag skulle gå och rösta blankt eller blått men jag känner verkligen att mona inte gör så mycket. Hon är bara där och så tror hon att alla kommer gilla henne och rösta på henne men nej. Jag tycker hon skulle visa sig lite mer speciellt i de mindre städerna där det finns hopp om att de ska rösta rött. Jag tycker hon är i sin lilla bubbla och att alla ska komma till henne när de behöver henne och inte tvärtom.
Men också att Socialdemokraterna verkligen känns lite utjatade, lite som om dom är desperata och lovar allt som de inte kommer hålla. Och de vet ju ungdomarnas akilleshäl och det är att arbeta, de finns väldigt få arbeten för ungdomar och så finns det dessutom flera som inte alls vill anställa ungdomar också. Det går dom på, de lovar oss jobb och allt men jag ser inget.  Den nuvarande regeringens största punkt var typ sänka skatterna och fixa tusentals jobb till de 100 000 som var arbetslösa,  och av de ca 40 % ungdomar. Men sluta kom på saker som ni inte kan göra under fyra års tidperiod och lova sånt som man kan förändra under den tiden.




här hittar ni inlägget

matchen

gårdagens match var av ren pinsamhet.
Jag kollade inte ifrån början men av det jag väl såg behövde jag inte se början.
Jag kollart aldrig på fotboll men igår gick det inget bra på tv så jaggav det en chans
men det var en pinsam match. Zlatan henrik och alla de andra var trötta typ hela tiden. Danskarna körde på för fullt.
Det roliga var att sverige besegrades på deras national dag. hah.



sunday

godmorgon !

kändes skönt att sova i sin egen säng igår. Det är därför jag har sovit ut.
Ringde precis isballe och fråga om biljetterna för att förstå riktigt vad david menade med pengarna, och hon satt och gjorde en packningslista. AAH shit snart åker vi, liksom en vecka och en dag då är vi i paris och sen åker vi vidare mot vår destination grenoble.

Men jag borde nog också göra det, emn först måste jag göra klart lite skoolstuff. Några franska saker som jag har på datorn som jag ej skickat. OCh så ska jag läsa lite historia för att se om jag kommer klara provet på onsdag.


skriver mer sen babes

I'm still alive

hejhej !


ni får ursäkta om bloggen har stått still nu ett tag, men jag gå verklgien igenom en fas man behöver ha upplevt i livet. det är lite jobbigt då och då när det kommer upp vissa saker och sånt. men annars funkar det. Vet inte hur många sms jag har fått angående hur det är och så, jag vet att ni läser detta nu - sjukt gulligt av er. puss ni betyder <3

jag har gjort nästan allt i skolan, har bara ett prov att göra på tisdag eller onsdag eller jaa nu vet jag inte vilken dag det nu var. Sen är jag fri. Den här veckan som kommer är skön, nästan inga lektioner - slutar på torsdag och massa fika och sånt som gillas liksom. Party på fredag dåra (Y)

Tänkte bara skriva lite för att berätta att jag lever och att det är faktist bra med mig, och nu ska jag storstäda mitt rum innan jag drar till frnakrike om en vecka. Kändes bäst att göra det den här helgen för nästa helg kommer jag vara så upptaget med friends, party and fun. Och så packa såklart.
så nu ska jag skrubba, damma, borsta, byta lakan osv, skura golvet så att det luktar sjukt gott efteråt och så att jag kan andas. Känns lite täppt nu om kvällarna =)

skriver mer sen sweeties

sista fredagen i skolan

hejhej !

sitter på skolan. har egentligen möte men glömde mitt kuvert och har en massa annat att göra plus att jag inte är ett big fan aóf david så.
Men nu ska jag jobba som fan med gentekniken och göra klart den för idag ska den lämnas in och jag har inte så lång tid på mig. Kl halv fem drar jag med bussen till söderhamn närmare bestämt vadtorp på kurs. KJommer bli grymt för brudsen drar ju dit. Och så hoppas vi på fint väder i helgen också =) plz
Och nu kom jag ihåg att jag måste handla in gosdaker till helgen, klarar mig inte utan chooklad. Och jg ska nog köpa den nya marabou exclusive som bara finns ett tag. Vet inte om jag vågar, jag är ganska mesig när den kommer till förändring osv. Brukar alltid fråga mina kompisar vad dom tyckte haha men samma med marabou amigo, degestive, helnöt och så den nyaste fantan. Ibland är det bra att ha vönner med lika smak som en själv.

förövrigt är detta min sista fredag i skolan som tvåa. När jag börjar till hösten igen är jag trea och kommer längta som fan till studenten och det som hänger med det.
Och så är det sämst att vi har avslutning på torsdag på förmiddagen och sen så måste vi gå på de två sista lektionerna efter lunch. Historia kan ta sig, varför vill han att vi ska hålla på med frågor och sånt sista lektionen.



ne nu back to work.

090604

hejhej där !

tjejerna och jag sitter i nvrummet och gör inte så mycket.
Känns som om man går väldigt onödiga lektioner på skolan, typ lämna tillbaka böcker och fikar. men fika är bra =)
tjejerna försöker övertyga mig att mitt huve inte ser så dåligt ut men mig biter det inte på ... fortfarande lilla my stuk..


nu ska jag göra liite nytta genom att skriva på hemprovet eftersom jag inte hinner så mycket imorn då jag ska på kurs och vara borta hela helgen.


hejS


fäll en tår

jag bad mig själv komma ihåg en sak, en sak och det var att köpa blondfärg på väg hem men icke sa nicke det blev inte mycket av det. Jag får då inte så mycket info i den här skallen. suck.
Trafik provet gick fövånandsvärt bra, en sak jag inte fatta och jag aldrig kommer var bromssträckan.
Nu sitter jag här och jag vet inte om jag orkar springa på ÖB heller ...

frågan är om jag verkligen vågar gå med huvet såhär i en dag till eller inte .. ?

Idag är det en sån här dag då allt går snett, jag deppar ihop och tänker på dig <3

hoppas du har det bra däruppe för jag saknar dig till döds här nere.
Det har gått nio månader utan dig. Det är jättesvårt redan nu och jag kommer ihåg när det hade bara gått en vecka och två veckor och en månad och två månader osv. Jag hade det jättesvårt då och nu också. De sägs att tiden läker alla sår men jag tror att tiden bara strör salt i mitt sår. Det gör bara ondare och ondare när jag vet att det kommer ta flera år innan vi träffs igen i paradiset, om jag tillåts därinne.
Förut var det så mycket lättare när jag visste vart du bodde och hur lång tid vi hade kvar. Tänker tillbaka på den tid då jag och du prata som mest då jag var så himla pirrig i magen när du ringde. Vi pratade alltid om seriösa grejer även om jag är ganska oseriös av mig men du fick band på mig, du visste hur man skulle hantera mig och hur du skulle trycka på mina punkter som en akupunktör. Vilken knapp som representerade vilken känsla osv.
Jag värderar våra dagar så ycket de på taket, i soffan, våra pratstunder, då min BH gick av, dina trick, dina blickar. När jag var sjuk och du tog hand om mig och lagade soppa fastän du inte vet hur man gör och jag höll på att spy för den var så äcklig och för salt. Men det är ju tanken som räknas. Jag  har aldrig käns såhär starkt för en annan och det känns konstigt om jag skulle göra det. Fastän du inte är vid liv så vet jag inte om någon annan ska ta platsen i mitt hjärta där du är bebodd.

jag vet ibland inte vad jag ska ta mig till, alla säger att jag måste gå vidare men det är jättesvårt, tänk den du älskar mest av allt, avgudar och verkligen ser upp till, dö och du är inte i närheten överhuvudtaget. Senaste gången ni sågs var tre år tidigare. Man förändras mycket på ett år och tänk tre år då.
jag klarar inte av det här själv ;'(
<3

redhead

hej bloggen !

idag har man gått hit till skolan i onödan. först var det ingen franska, på historian skulle man jobba med frågor om tredjevärlden. På engelskan så fick vi springa omrking och gåra en tipsrunda med sjukt konstiga frågor, och så fick vi fika som rebecka hade bakat =) mumma


nu börjar jag inte förens tre och jag har redan varit på stan och Öb och nu vet ja inte. Väntar på kaddi som springer och yrar.
borde läsa lite trafik, för det är det enda som är kvar.

röd i huvet är jag också, tur att göllkillen är utomlands så han inte behöver se mig som lilla my.


And the winner is



Jag får gåshud men vet inte varför. Bilden och käsnlorna och allt. :')
De var verkligen värdiga vinnare på galan.
Det var en grymt bra gala =) Andy var verkligen over the top.


Best Movie: Twilight
Best Female Performance : Kristen Stewart
Best Male Performance : Zac Efron
Breakthrough Performance Female : Ashley Tisdale
Breakthrough Performance Male : Robert Pattison
Best Comedic Performance : Jim Carrey
Best Villain : Heath Ledger    <3 r.i.p
Best Kiss : Kristen Stewart & Robert Pattison - Twilight
Best Fight : Robert Pattison & Cam Gigandet - Twilight
Best Song From a Movie : Miley Cyrus - The climb
Generation Award : Ben stiller

brand new color

Right now färgar jag håret. blondt och sen kommer jag lägga in en brun färg.
hoppas att det funkar den här gången.
mamma tyckte att den lukta så starkt och hon tror att efter verkningstiden kommer mitt hår ligga på golvet. haha
Hoppas bara inte på det.

tisdag

hej bloggen !

sitter i skolan nu, börjar matten snart.
Ute ser det ut som om det kommer börja regna, inte kul !
studenten snart fr treorna, och vi slutar om en vecka och 2 dagar.
ångest.. har fyra och två inlämningar. bajs

never denim

Never denim kollektionen a la bikbok. sjukt snygg
och det är verkligen många cravings här från min sida.
Jag är verkligen i behov av jeansshorts, eller shorts överhuvudtaget ...
Och bikbok verkligen bjuder på eyecandy här.




ph: bikbok.com

nothing to tell

Hej

Började dagen hyprig och flummig men nu är allt det borta. Jag är sjukt trött och har ont i huvudet. 'sprang' runt lillfjärden i den här värmen och latja lite på glysis och gjorde knappt nått.
Såg en sjukt söt kille, bltte ofc., på ÖB. Jag måste veta vad han heter för han kollade fett mycket .. .
Nu borde jag göra nått vettigt som att t.ex. plugga men jag tror jag skakolla på film, chipsen kallar.


skriver mer när huvudet har svalnat lite.


RSS 2.0